Καλώς ήρθατε στην InternetPlan.

Μετά απο 16 χρόνια υπάλληλος σε εταιρείες του χώρου του διαδικτύου, με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών Internet καθώς και το support των πελατών, πήρα την απόφαση να δημιουργήσω την InternetPlan και να αξιοποιήσω τις γνώσεις και την εμπειρία που απέκτησα, στον χώρο του διαδικτύου. Μέσα σε αυτά τα χρόνια συνεχούς εξέλιξης και προσωπικής ενασχόλησης με το αντικείμενο, με τα καθημερινά πραγματικά προβλήματα και την επίλυση αυτών, της κάθε web επιχείρησης,  η InternetPlan αναπτύσσει υπηρεσίες όπως κατασκευή, φιλοξενία, προώθηση ιστοσελίδων, κατοχύρωση ονομάτων, SEO, web marketing και Digital Marketing καταφέρνοντας να δημιουργήσει ένα portfolio το οποίο περιλαμβάνει αρκετές ιστοσελίδες.

Ο στόχος μου είναι ξεκάθαρος

Άμεση εξυπηρέτηση των πελάτων σχεδόν σε όλη την διάρκεια της ημέρας, αποτελεσματική κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων και online καταστημάτων καθώς και την προώθηση τους σε Social Media και μηχανές αναζήτησης (κυρίως στην Google).

Εταιρείες που μας εμπιστεύτηκαν

Ιστοσελίδες και e-shop

Είπαν για εμάς!

Με την Internetplan συνεργαζόμαστε 5 χρόνια. Ο Γιάννης Μπαρδούλης είναι ο άνθρωπός μας, ο συνεργάτης μας αυτός που μας χειρίζεται και μας συμβουλεύει για την παρουσία μας στο internet.

Tria lamda

Μπραβο στα παιδια!!ειναι πολυ ψαγμενα πανω στο είδος τους και οταν συνεργαζεσαι μαζι τους ξέρεις ότι θα είσαι παντα ενα βημα μπροστα!

Nikos Pantazopoulos

Από την πρώτη στιγμή καταλάβετε τι ακριβώς θέλω. Όποτε σας χρειάστηκα, μπορέσατε και απαντήσατε στις ερωτήσεις που είχα. Το site μου εκτός από όμορφο είναι και πολύ λειτουργικό. Το φτιάξαμε έτσι όπως ακριβώς ήθελα να το λειτουργήσω. Δείξατε υπομονή και αφιερώσατε αρκετό χρόνο χωρίς να κοιτάτε το ρολόι και κυρίως χωρίς να με κάνετε να αισθανθώ ότι δεν γνωρίζω το αντικείμενο. Συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά που κάνετε. Σας έχω προτείνει σε αρκετούς και το ξέρετε. Μπράβο InternetPlan, μπράβο Γιάννη Μπαρδούλη σε σένα και στην ομάδα σου.

Ελένη Παπαδοπούλου

Κορυφαία εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων, μακράν και κορυφαίο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό! Απλά ΜΠΡΑΒΟ!

Giorgos Papadopoulos

Ο Γιάννης Μπαρδούλης και η εταιρεία Internetplan, ανέλαβε την προώθηση της εταιρείας μας μέσω του Google Adwords. Με την υπομονή και την γνώση του, μας βοήθησε, από τα πολλά χρήματα που δίναμε στην Google, να δίνουμε λιγότερα και να έχουμε περισσότερα κλικ άρα και περισσότερα τηλέφωνα στην εταιρεία μας. Φυσικά ανέλαβε και το εταιρικό μας site. Internetplan σ ευχαριστούμε. Αξίζει τον κόπο να κάνετε ένα ραντεβού με την Internetplan.

Akis Valavanis

Ενα customer service που εγινε φιλική σχέση.
Κατανοηση και υπομονή μέχρι την επίλυση καθε προβλήματος του πελάτη.
Οι τεχνικοί σε κοιτούν στα ματια,χωρις να κοιτούν το ρολόι της χρονοχρέωσης.. αυτο λέει πολλά…

George Sotiriou

Στα χαρτιά, είμαστε η “InternetPlan “. Για εσάς όμως, σε καθημερινή βάση, σε κάθε τηλεφώνημα, chat ή επίσκεψη στα γραφεία μας για μια συμβουλή ή λύση, η InternetPlan είναι το δικό σας εργαστήριο για το internet. Γι’ αυτό θα με γνωρίσετε σαν Γιάννη Μπαρδούλη.

Μέσα στο site μας λοιπόν, θα βρείτε

οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε για την κατασκευή, προώθηση και την φιλοξενία του Website σας. Καθώς επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε για την προβολή του site σας στα SOCIAL MEDIA

Google+

Google My Business

Google Maps

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Google Analytics

Ένα εξαιρετικό εργαλείο της Google με πλήρη στατιστικά, για το πώς χρησιμοποιούν οι χρήστες το site σας

Προώθηση με Google Ads

Αύξηση της επισκεψιμότητας μιας ιστοσελίδας

CashBack Solutions

Το δικό σας πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών

IpHost

Ένας από τους μεγαλύτερους καταχωρητές στην Ελλάδα

Είμαστε εδώ για να ξεκινήσουμε το δικό σας ιστότοπο

Δημιουργικές ιδέες, προσιτές τιμές με συνέπεια

Ρωτήστε μας