Δημιουργία Λογoτύπου

Δημιούργησε ένα μοναδικό και αξιομνημόνευτο λογότυπο για την επιχείρηση σου.

Στη Internetplan χτίζεις το Brand σου μέσα από το σχεδιασμό ενός στοχευμένου, διαχρονικού, αναγνωρίσιμου και ευέλικτου λογοτύπου!

Φτιάξε το δικό σου τώρα μαζί μας.

Η διαδικασία

Επικοινωνούμε μαζί σας, ώστε να χαράξουμε το πλαίσιο και την αισθητική που θέλετε και σας εκφράζει να αναδείξετε. Αξιολογούμε το ύφος και το μοτίβο και προσδιορίζουμε την εικόνα της εταιρείας και των υπηρεσιών σας. Μελετάμε όλα τα στοιχεία που σχετίζονται με την εταιρεία σας και προχωρούμε σε μια ποιοτική γραφιστική ανάλυση. Σε όλα τα στάδια προσέγγισης και δημιουργίας επικοινωνούμε ώστε το λογότυπο σας να εκφράζει την τεχνογνωσία, την αισθητική και τη νοοτροπία της δραστηριότητας σας.

Η ποιοτική εργασία, η προσέγγιση καθώς και η μεθοδολογία που ακολουθούμε εξασφαλίζει αυτό το αποτέλεσμα.

Επανασχεδιασμός Λογοτύπου (Rebranding)

To rebranding είναι η διαδικασία η οποία η εταιρεία επαναπροσδιορίζει την επικοινωνία της.

Η διαδικασία αυτή είναι αρκετά πολύπλοκη και το μόνο σίγουρο είναι ότι χρειάζεται στρατηγική.

Μπορεί να χρειαστεί ο μερικός ή ολικός επανασχεδιασμός λογοτύπου. Αρκετές δεν μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία. Έχουν συνηθίσει το παλιό τους λογότυπο, αισθάνονται άνετα και σίγουρα μαζί του και έτσι διστάζουν να κάνουν ένα τόσο μεγάλο βήμα. Πολλοί έχουν ενδοιασμούς και για έναν ακόμη λόγο και αυτός είναι μην χάσουν πελάτες.  Παρόλα αυτά, η αλλαγή αυτή είναι πολλές φορές απαραίτητη για να προχωρήσει η εταιρείας σας!

Να είστε βέβαιοι ότι το brand σας θα ανανεωθεί χωρίς να χάσει την ταυτότητά του, χωρίς να χάσει αλλά να προσελκύσει νέους πελάτες, θα επανασυνδεθείτε με τους παλιούς και θα έχετε μια δεύτερη ευκαιρία να δώσετε την εντύπωση ότι δεν μένετε πίσω ως εταιρεία αλλά με σεβασμό την ιστορία σας είστε ένα βήμα μπροστά!

BEFORE

AFTER

Δείγματα Λογοτύπου

Ενδεικτικά Έργα μας