Κατασκευή ιστοσελίδας OpenCart

Η Internetplan, σας προσφέρει την εύχρηστη και οικονομική λύση για την κατασκευή ιστοσελίδας WordPress. To No1 λογισμικό κατασκευής δυναμικών σελίδων & διαχείρισης περιεχομένου (CMS)

 • Απεριόριστες Δυνατότητες

  Με το wordpress έχετε απεριόριστες δυνατότητες επέκτασης της ιστοσελίδας σας. Με περισσότερα από 20.000 plugins και δυνατότητα σύνδεσης με άλλες εφαρμογές και προσθήκης custom κώδικα, μπορείτε να επιτύχετε τα πάντα. Απόλυτη ευελιξία στην εμφάνιση της ιστοσελίδας σας, με πληθώρα έτοιμων αλλά και custom θεμάτων.

 • Εύχρηστο

  Η εφαρμογή wordpress σας προσφέρει εύκολη διαχείριση περιεχομένου της ιστοσελίδας σας, χωρίς να χρειάζεται να έχετε γνώσεις προγραμματισμού ή σχεδιασμού ιστοσελίδων. Με online κειμενογράφο, image uploader και τη δυνατότητα προσθήκης τμημάτων “drag n drop”, η διαχείριση της ιστοσελίδας σας γίνεται εύκολα από εσάς.

 • SEO

  Το WordPress προσφέρει τη δυνατότητα για εύκολη προσθήκη λέξεων και φράσεων κλειδιών, τίτλων και εικόνων για καλύτερο SEO. Η εταιρεία μας, σε κάθε εγκατάσταση wordpress, εγκαθιστά όλα τις απαιτούμενες επεκτάσεις, ώστε να μπορεί να εμφανίζεται η σελίδα σας στις υψηλές θέσεις των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης.

 • WordPress Templates

  Με περισσότερα από 5.000 έτοιμα templates για να επιλέξετε, και με δυνατότητα custom δημιουργίας, είναι σίγουρο πως το τελικό αποτέλεσμα θα ανταποκρίνεται στην αισθητική και τις απαιτήσεις σας.

ΤΟ RESPONSIVE ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ

ΤΙ ΣHΜΑΙΝΕΙ RESPONSIVE;

Πόσες φορές σάς έχει τύχει να επισκεφτείτε ένα site από το κινητό σας, και να πρέπει να κάνετε ζουμ-ξεζουμ για να διαβάσετε κάτι ή να κάνετε βόλτες για ώρα ώσπου να βρείτε κάτι, το οποίο στον υπολογιστή θα ήταν θέμα δευτερολέπτων;

Το Responsive Website Design είναι η απάντηση στο παραπάνω και σε μία αέναη σειρά προβλημάτων. Η πλέον σημαντική πρακτική στο χώρο του Web Design, καθιστά το site σας φιλικό προς όλες τις συσκευές (desktops, laptops, κινητά ή tablets), χωρίς απώλειες σε επίπεδο αξιοπιστίας, πωλήσεων ή δεδομένων κατά την πρόσβαση μέσω mobile συσκευών.

Σκεφτείτε την εμπειρία που έχει το κοινό σας όταν επισκέπτεται το site σας, όταν το 87% των επισκεπτών προέρχονται από Smartphones.

Τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν!

ΔΕΙΤΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ