Κατασκευή ιστοσελίδας WordPress

Η Internetplan, σας προσφέρει την εύχρηστη και οικονομική λύση για την κατασκευή ιστοσελίδας WordPress. To No1 λογισμικό κατασκευής δυναμικών σελίδων & διαχείρισης περιεχομένου (CMS)

 • Απεριόριστες Δυνατότητες

  Με το wordpress έχετε απεριόριστες δυνατότητες επέκτασης της ιστοσελίδας σας. Με περισσότερα από 20.000 plugins και δυνατότητα σύνδεσης με άλλες εφαρμογές και προσθήκης custom κώδικα, μπορείτε να επιτύχετε τα πάντα. Απόλυτη ευελιξία στην εμφάνιση της ιστοσελίδας σας, με πληθώρα έτοιμων αλλά και custom θεμάτων.

 • Εύχρηστο

  Η εφαρμογή wordpress σας προσφέρει εύκολη διαχείριση περιεχομένου της ιστοσελίδας σας, χωρίς να χρειάζεται να έχετε γνώσεις προγραμματισμού ή σχεδιασμού ιστοσελίδων. Με online κειμενογράφο, image uploader και τη δυνατότητα προσθήκης τμημάτων “drag n drop”, η διαχείριση της ιστοσελίδας σας γίνεται εύκολα από εσάς.

 • SEO

  Το WordPress προσφέρει τη δυνατότητα για εύκολη προσθήκη λέξεων και φράσεων κλειδιών, τίτλων και εικόνων για καλύτερο SEO. Η εταιρεία μας, σε κάθε εγκατάσταση wordpress, εγκαθιστά όλα τις απαιτούμενες επεκτάσεις, ώστε να μπορεί να εμφανίζεται η σελίδα σας στις υψηλές θέσεις των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης.

 • WordPress Templates

  Με περισσότερα από 5.000 έτοιμα templates για να επιλέξετε, και με δυνατότητα custom δημιουργίας, είναι σίγουρο πως το τελικό αποτέλεσμα θα ανταποκρίνεται στην αισθητική και τις απαιτήσεις σας.

Γιατί να επιλέξω κατασκευή ιστοσελίδων WordPress και όχι κάποιο άλλο CMS όπως Joomla ή Drupal?

Αυτό που θα κάνει την διαφορά στην ιστοσελίδα δεν είναι τόσο η πλατφόρμα επάνω στην οποία θα στηθεί. Τον μεγαλύτερο ρόλο παίζει η ποιότητα της ανάπτυξης της. Όπως λοιπόν εμείς σαν wordpress-experts μπορούμε να παρέχουμε την απόλυτη ανάπτυξη μιας ιστοσελίδας ή ενός eshop δουλεύοντας με WordPress έτσι πιθανόν να μπορεί κάποιος developer να κάνει μια αξιόλογη ανάπτυξη με κάποιο άλλο cms.

Παρόλα αυτά το WordPress μπορεί να παρέχει κάποια πολύ δυνατά σημεία τόσο για τον πελάτη που το διαχειρίζεται όσο και για τον προγραμματιστή που αναλαμβάνει την ανάπτυξη του έργου.

Μερικά από τα δυνατά σημεία της κατασκευή ιστοσελίδων WordPress παραθέτουμε παρακάτω:

ΔΕΙΤΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ